El conseller Comín la torna a liar

ToniCominyelcolapsodelasurgenciasencatalunya

El conseller Comín està de ple en campanya. No para. S’està recorrent el territori, acudeix a tots els actes, fins s’ofereix per explicar el procés. És un tot terreny. Però tanta activitat l’ha de produir estrès i aquest fa estralls en les seves meninges

 

Això de Comín amb els mitjans amics és digne d’estudi. Li agrada estar present en ells, un dia sí i un altre també. Ara, en un d’aquests mitjans, va i diu que el transport sanitari i els teleoperadors del 061 no són activitats sanitàries i per això s’externalitzen. Però ell no és partidari d’allò públic? És pura contradicció.

 

L’afirmació del responsable de la sanitat catalana ha indignat els professionals i els seus sindicats, que l’acusen de menysprear els professionals.

Comín no és conscient de la tasca que realitzen aquests milers de treballadors i caldria recordar-li que el 90% dels serveis d’urgències al carrer es realitzen amb una unitat de suport vital bàsic, formada per dos tècnics en emergències sanitàries i que aquesta titulació està reconeguda en la formació sanitària

Pel que fa a les teleoperadores del 061, també se’ls demana formació sanitària i són una part molt important del sistema de salut.

 

Durant un temps, Comín ha estat entretingut viatjant al costat de la ministra de sanitat per demanar que l’Agència Europea del Medicament vingui a Barcelona. El tema ho està portant a l’ombra el Doctor Torren, professional com la copa d’un pi, a més de discret i amb coneixements del que es porta entre mans. Ara que ja s’han fet la foto, el conseller torna a la seva, és a dir, a ficar la pota

 

Les urgències segueixen estant col·lapsades, el Taulí continua amb els seus problemes tot i els pegats que li han posat. En els ambulatoris, els professionals es moren de calor perquè l’aire condicionat no funciona i les llistes d’espera segueixen sense alleugerir-se. Li surten els nans per tot arreu i ell, fent amics pel camí.

 

No ha après a deixar-se a casa la vanitat. Aquesta que acabarà amb la seva fugaç carrera en el món de la sanitat.

http://www.catalunyapress.cat/texto-diario/mostrar/743422/conseller-comin-torna-liar

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*