Els metges de l’Hospital Sant Joan de Reus prenen els carrers per denunciar les retallades

Sant joan reus
Els treballadors i treballadores de l’Hospital Sant Joan de Reus fa temps que lluiten per mantenir uns bons serveis sanitaris per a la ciutadania, tot i les condicions que la direcció els ha anat imposant, de retallades de personal i sous. Però la situació continua sent insostenible i han decidit convocar una manifestació per fer-se sentir.

La plantilla de l’hospital sortiran al carrer aquest divendres a les 18 hores davant la situació que afecta tant els treballadors i les treballadores de l’Hospital com a la ciutadania a la qual presten servei sanitari.

Amb l’anunci d’una nova gestió de l’Hospital via consorci amb la Generalitat i la negociació del conveni col·lectiu que afecta la plantilla de l’Hospital, la direcció planteja unes noves condicions inassumibles per uns professionals que fa anys que arrosseguen pèrdues de condicions laborals i que supleixen amb sacrificis personals per poder donar la millor atenció als usuaris.

En el seu moment el Comitè d’empresa ja va denunciar que l’hospital està patint una de les «retallades més grans» de la seva història i que l’atenció professional es veia seriosament entredit. No en va, se li ha sumat ara el suport d’UGT de les Comarques de Tarragona que ha enviat un missatge a tots els seus simpatitzants perquè surtin al carrer amb els treballadors de l’Hospital Sant Joan.

Aquesta vegada, els professionals sanitaris, que també pateixen congelacions salarials, sortiran l’estàtua del gegant, davant de l’antic hospital, i acabarà el seu recorregut a la plaça del Mercadal per fer arribar la seva veu als ciutadans a qui també afecta de manera molt directa la situació de l’hospital.

 

http://www.catalunyapress.cat/texto-diario/mostrar/738133/els-metges-lhospital-sant-joan-reus-prenen-els-carrers-per-denunciar-retallades?platform=hootsuite

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*