Resum en reunió disculpa Comin

El conseller convoca a representants de diverses organitzacions  a una reunió per parlar de les declaracions que va fer a El Periódico sobre Ucies i Infermeria el dia 21 de Gener de 2017.

El Sr Comín en una sala amb una taula on hi convergeixen 8 organitzacions, ell cap de taula, expressa reiterades vegades la mala interpretació que se li ha donat a les seves paraules.Entén que aixó ha provocat un disgust molt gran al col.lectiu esmentat, així de com no es treballa en els serveis d’ urgències dels hospitals catalans.
En cap cas, manifesta,textualment, no voler portar als infermers/eres a la «Picota».

En l’estona que ha durat la seva intervenció hi ha hagut,alguna que altra rèplica, però seguidament s’ha passat al torn de paraula de cada organització/representant.

La representant per USOC li ha deixat copia sencera de l’entrevista en qüestió,on el conseller, rellegint ha pogut començar a entendre que potser sí, es podien malinterpretar les seves paraules.

Reitera, en diverses ocasions que li preocupa la percepció de culpa davant de les seves declaracions,cap als professionals i que la seva intenció, era només l’explicació d’uns professionals que així li van transmetre.

També ha parlat de parts de l’entrevista,de pressupostos, de revertir les retallades…

A continuació ha donat torn de paraula.

En mi, que avui he anat en representació de l’Usoc de Catalunya, he trasmés la disconformitat de les seves declaracions com a organitzaciò ya explicades  a través de la carta enviada al seu gabinet.

He aprofitat l ‘ocasió per explicar-li de manera clara com  es sent un/una infermer/ra després de les seves manifestacions i sobretot la problemàtica que existeix en el servei d’Ucies del meu hospital, el Parc Taulí.(extrapolables a tots els hospitals de Catalunya)

Es referma en la seva disposició de realitzar accions que millorin la sanitat catalana i a cada servei de salut que li competi.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*